2015-06-01 08:27:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Szorult helyzetbe kerülhet

Napi horoszkóp június 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Szorult helyzetbe kerülhet. A munkahelyén fordulat következhet be, és nem tudja majd, hogy örülnie kellene neki, vagy félnie tőle. Ma nem lesz könnyű dolga, sem a karrierjét érintő kérdésekben, sem a szívügyekben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Megújult erővel láthat munkához. Használja a modern technika minden eszközét, jobban tenné, ha elgondolásait, időbeosztását, kötelezettségeit számítógépre vinné, és így mindig naprakészen fogja tudni, mit kell tennie. Lehet, hogy hosszadalmas munkának tűnik, de gyorsan meg fog térülni a befektetett energia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars az Ikrek jegyében áll. Jó lenne, ha meg tudná őrizni a hidegvérét, ezzel sok kellemetlenségtől kímélné meg magát. Ha ez sikerül, gördülékenyen haladhatnak az ügyei.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne tegyen úgy, mintha mindennel egyetértene, ami ön körül történik. Ne csapja be a többieket, hiszen ők számítanak a véleményére! Nincs most helye az alakoskodásnak, túlságosan fontos kérdésekről van szó!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A pénz csak a siker egyik velejárója, ami arra való, hogy biztosítsa a kényelmes életet. Szívesen kockáztat, és egy lapra tesz fel mindent. Alaposan át kellene gondolnia, érdemes-e a szerencsére bízni mindent…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Használja a mai napot kikapcsolódásra, mert sokat dolgozott az elmúlt időszakban. Ha teheti, vegyen ki egy szabadnapot, vagy jöjjön el előbb a munkahelyéről. Az egészségének is jót tenne, ha szánna időt a feltöltődésre.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most újra bizonyíthat a munkahelyén, és sikerül is megfelelnie a kihívásoknak. Összpontosítson jobban, és meglátja, nem is olyan nehéz precíz munkát végezni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Lehetetlent kíván a kedvesétől, amikor azt gondolja, hogy képes ugyanolyan érettséggel és tudással megbirkózni az élettel, mint ön! Inkább segítsen neki a nehéz helyzetekben!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az elmúlt napok gondjai és gondolatai nem hagyják nyugodni. Keresi az okokat és az összefüggéseket, hogy mi miért történt, ki mit mondott, és ön hol követett el hibát. Igyekezzen felülemelkedni a problémákon, figyeljen inkább a szeretteire!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A feszültség, stressz hosszú távon az egészségét is rombolhatja. Ha teheti, délután sétáljon egyet a parkban, vagy menjen el úszni. Fontos, hogy kiszellőztesse a fejét!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mosolytalan arcok, ingerült főnök, goromba megjegyzések… Kedve volna azonnal kilépni a munkahelyéről. Igyekezzen legalább ön pozitívan állni a dolgokhoz, másokon úgysem tud változtatni!

Halak: II. 19. - III. 20.
Lehetséges, hogy a Merkúr kritikus befolyása alá került. Határozza el, hogy nem lesz agresszív, de ha ismét megpróbálja valaki elgáncsolni, nem hagyja magát! Ez már úgy is a sokadik eset…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: